İbn-i Sina İlkokulu
Tekevler Cd. No2 İbni Sina İlkokulu

VİZYON

Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak,Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için,kaliteyi artırarak örnek ve lider bir okul olmak.

MİSYON

>>> Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen;Türk Milli Eğitiminin genel amaçları,temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda,bireyler yetiştirmek görevimizdir. >>> Amacımız;geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceğe bu yönden yaşayarak değişim,gelişim ve yeniliklere açık,teknolojiyi yakından takip ederek,çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak,öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak,iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğlenceli eğitim öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

ATLETİZM BİRİNCİLİKLERİ,FUTBOL İKİNCİLİKLERİ.RESİM VE ŞİİR DALINDAKİ BİRİNCİLİKLER.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

12:50 17:40

KALORİFER SİSTEMİ İLE ISINMAKTADIR.

İlçe merkezine uzaklık 2-3 km civarındadır.İl merkezine uzaklık ise 100km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mahalledeki binaların geneli bir veya iki katlı olup müstakil evlerden oluşmaktadır.Okul binası ile Van yolu arasında 800mt lik bir mesafe vardır.